För företag Cafe Soup n Bagel

Hos Er:
Café Soupn Bagel erbjuder även mat för avhämtning och utkörning. Det kan vara till er arbetslunch eller gruppmöte. Varför inte en soppa med bagel eller en pastasallad? Väljer ni soppa och är mer än 15 personer kan ni låna vår varmhållningskantin för soppan. Vi kan även hyra ut porslin och bestick.

Hos oss:
I vårt mysiga Mellanrum kan vi duka upp speciellt för er. Lunch eller en liten måltid på kvällen innan ni fortsätter på andra aktiviteter!

Är ni en grupp och beställer i förväg kan vi alltid ordna något som inte finns på vår fasta meny.
Varför inte en ostbricka och ett glas rött vin?

Hyr ert eget café
Börja kvällen i vårt café och ha det alldeles för er själva! Mingla, ta en fika eller beställ något speciellt för detta tillfälle, tex en plockmatsbuffè. En annorlunda start på kvällen för er avdelning eller grupp. Lämpligt för 15 25 personer med start tidigast kl: 18.30.

Pris: 250 SEK/timme + kostnad för förtäring.

Ert föreningsmöte i vårt café!
Varför inte hyra vårt café för ert föreningsmöte? Våra lokaler lämpar sig för grupper upp till 25 personer. Vi dukar upp med långbord ute i caféet. Vi har datorprojektor och duk för era presentationer!

Aktuellt!
Förändrat öppethållande: Tisdag-torsdag: Öppet till